KOSTRÅDGIVNING & TRÄNING I GÖTEBORG

Kostrådgivning och träningsupplägg i Göteborg eller online med Leg. Dietist / Tränare. Har du svårt att ta dig till Göteborg ses vi digitalt utan problem.

Vi tar emot kunder och patienter för dietistbehandling eller kostrådgivning med eller utan remiss. Väntetiden för ett nybesök är ca 1-2 veckor. Idrottsdietisten är ansluten till Vårdregistret, är helprivat och går ej under högkostnadsskyddet. Försäkringsbolag kan stå för hela eller delar av kostnaden.

Nybesök/Uppstartsmöte 1900 kr

Ett längre möte 70-90 min där vi grundligt går igenom dina förutsättningar och mål. Följande punkter brukar ingå:

  • Genomgång av dagsläget: kost, träning, mediciner, kostillskott, journalanteckningar, provsvar, sjukdomar, historik.
    ❕Maila på förhand eller skriv ned och ta med en noggrann kostdagbok för 3-4 dagar, då får vi mer tid till övriga frågor.
    Ev. journalutdrag och provsvar som rör ditt besök begär du att få ut i förväg hos 1177.se eller din läkarmottagning.

  • Vid önskad viktförändring tas startvärden vikt, BMI och bukmått (bukmått endast vid övervikt/fetma) . Viktpatienter som träffas över video behöver ha tillgång till personvåg och måttband.

  • Dietistbedömning/eventuell diagnos samt fastställande av behandlingsmål.

  • Grundläggande råd och tips på vad du initialt behöver göra för att komma närmare ditt mål till nästa gång vi ses (om 1-2 veckor). Vid viktrådgivning handlar det om ungefärligt kaloriintag och makrofördelning (om du väljer att följa din kost i en app) samt måltidsordning och klockslag. För IBS/allergier inkluderas även tydligare förslag på livsmedel.

  • Tid för egna frågor.

⇢ Vi börjar med de mest väsentliga förändringarna vilka vid varje återbesök utvärderas och justeras vid behov. Under fliken "tjänster" kan du läsa mer om antalet återbesök som rekommenderas.

Efter uppstartsmötet väljer du om och hur du önskar fortsätta att träffas. Längre ner hittar du valfria tillägg som individuella kostscheman och träningsprogram. Du behöver inte ha bestämt upplägg för uppföljningen   innan vi träffas första gången.

Återbesök

Paketpriser:

 

2 besök:  2 700 kr

Minsta upplägget efter nybesöket är två återbesök. Därefter går det fint att betala gång för gång (1290 kr/möte).

 

5 besök:  6 300 kr - Populärt
Vi bokar in regelbundna återbesök var 2-3:e vecka
. En mycket bra start!

10 besök:  11 900 kr

10 återbesök under ett halvår för frågor, ev. justeringar och pepp. Kan också delbetalas 1990 kr x 6 mån.

Delbetalning:

 

10 återbesök under 6 mån

1990 kr x 6 mån

10 återbesök under ett halvår.

 Vi ses var 1-3:e vecka för uppföljning, frågor, pepp och ev justeringar.

8 återbesök under 4 mån

2490 kr x 4 mån

8 träffar under 4 månader.  Lite tätare uppföljning, passar särskilt i början av resan.

・Ingen fakturaavgift på delbetalningarna・

Efter ditt första paket kan du fortsätta att betala varje möte för sig:

 

1290 kr/ordinarie återbesök

Gott om tid för utvärdering,  ev. justeringar och egna frågor. 45 min.

Betalningsinfo:

 

Swish på plats: + 0 kr

Faktura: + 49 kr

Swishnummer: 0733703923

 

Övrigt:

 

Sjukvårdsintyg: 390 kr

- t ex specialkost för skolluncher efter utredning eller under behandling.

 

Journalutskrift: 390 kr

- Kan postas med REK mot avgift.

Moms:

 

Moms 6-25% ingår i alla priser i de fall det är applicerbart. Sjukvårdande behandling och utredning är momsfritt. På företagsupplägg läggs 6-25% moms på totalpriset.

• Paket är giltiga 6 månader från köp (förutom 8 träffar under 4 mån).
• Återbesök Leg. Dietist 45 min/möte. Träningspass ca 60 min.
• Digital stöttning (mail, sms) för enklare frågor inkluderas vid behov mellan mötena.

• Övriga köpvillkor här.

Extra: Kostschema & träningsprogram
 

Ej nödvändigt med kostscheman för att nå sitt mål, men det kan för vissa kan ge en extra trygghet parallellt med de rådgivande mötena vi har tillsammans. Fråga oss om du är osäker på om det kan vara aktuellt för dig!

 

Individuellt kostschema löpande 7 dagar: 5900 kr

Totalt 8-10 veckor. Utifrån dina preferenser och utgångsläge får du en veckas detaljerat kostschema med 5-7 olika luncher/middagar, 5-7 olika frukostar och 5-7 olika mellanmål att variera under veckan. Tidpunkter för måltiderna inkluderas också om du vill. Kostschemat kan bibehållas så länge målsättningen är densamma, t ex vid viktnedgång eller muskelbyggande, vanligtvis behåller kunder upplägget i 6-10 veckor. Ska följas upp parallellt med kostrådgivande möten för att kunna fånga upp effekt och eventuella mindre behov till justering under perioden.

5 luncher/middagar: 1900 kr

5 näringsvärdesberäknade (kcal, protein, fett, kolhydrat) måltider som du kan använda till lunch eller middag. Grunderna i lämpliga mängder och livsmedel går vi igenom på mötena tillsammans men om du vill ha tydligare mängdangivelser och nya rätter i inspiration under din rådgivningstid är detta för dig. Du kan själv komma med förslag eller preferenser om det är någonting särskilt du önskar äta eller inte äta. Följ recepten noga och använd matvåg för att ha koll på att mängderna blir rätt.
 

Individuellt träningsprogram 1-3 pass/v: 2900 kr

Ta med dig träningen hem eller till ditt gym med utvalda övningar så att du får ut mest av träningen! Helkropps-styrketräning eller kortare intervallpass för dina behov. Perfekt för dig som tränar färre pass per vecka men ändå vill vara säker på att du gör de rätta övningarna i rätt antal och belastning för maximal effekt och prestation.

Individuellt träningsprogram veckoplanering 4-10 pass/v i 6-10 veckor:  5900 kr

Detaljerat träningsprogram för dig som önskar träna flera pass per vecka, med progression under perioden gällande antal repetitioner och serier för bästa effekt. Ta med dig träningen hem eller till ditt gym och få ut ditt mesta av träningen! Styrketräning, bålpass, eller kortare intervallpass kan inkluderas.

Kostrådgivning online på video

Intresset och behovet för riktigt bra kostrådgivning finns i hela Sverige och självklart är du välkommen som kund hos oss oavsett varifrån i landet eller världen du befinner dig. Har du inte möjlighet att ta dig till vår mottagning i Göteborg går det jättebra att hålla kostmötena via videomöte, Zoom, i stället. Precis samma upplägg men med fördelen att du kan ha mötet där det passar dig allra bäst, du behöver alltså inte ta dig till oss i Göteborg varje tillfälle.

Just nu föredrar vi också digitala möten för våra nära kunder och patienter med anledning av att vi strävar efter att begränsa antalet kontakter i och med den pågående Coronapandemin. Du som känner att ett fysiskt möte gynnar dig bäst och är symptomfri är dock fortsatt välkommen till mottagningen.

Friskvård företag

Som en del av ert hälsoteam vid kostrådgivning och dietistbehandling eller utredning, eller vid enskildas insatser som gemensamma träningspass eller föreläsningar. Varmt välkomna att kontakta oss för offert!

Idrott, föreningar och lag: Kostrådgivning och Fysträning

Elitlag, enskild idrottare eller idrottare på väg uppåt som bestämt dig för att satsa 100% att nå toppen? Idrottsdietisten hjälper er! Utbildad till Leg Dietist med specialisering inom idrottsnutrition och Personlig Tränare/Fystränare för dig med mindre vana av att styrketräna (eller utan regelbundet styrkeprogram) har vi den kunskapen att ta er framåt. Josefine har själv friidrottat under många år vilket har gett ytterligare en kunskapsbas och mycket av träningen inspireras förstås därför av just detta. Spänst, snabbhet, styrka, rörlighet och explosivitet är egenskaper som alla idrotter har god nytta av! Hör av er till oss så hittar vi ett upplägg som passar just er!