KOSTRÅDGIVNING OCH TRÄNING I GÖTEBORG

Kostrådgivning och Träning mitt i Göteborg av Leg. Dietist och Personlig Tränare.  Starta resan idag och låt Idrottsdietisisten vara med dig hela vägen. Allt börjar med ett uppstartsmöte, välj sedan hur du fördelar det fortsatta upplägget med kostrådgivning och/eller träning! Har du svårt att ta dig till Göteborg? Ingen fara, vi ses på Skype eller hörs via telefon!

För kostrådgivningskunder: Vi tar emot patienter med eller utan remiss. Väntetiden just nu för ett nybesök 1-2 veckor. Idrottsdietisten är ansluten till Vårdregistret men är helprivat och går ej under högkostnadsskyddet. Försäkringsbolag kan i vissa fall stå för hela eller delar av kostnaden beroende på försäkring och omfattning av behandlingen.

Nybesök/Uppstartsmöte 1900 kr

Ett längre möte 70-90 min för att grundläggande lära känna varandra och gå igenom dina förutsättningar och mål. Följande punkter brukar ingå i ett förstamöte, beroende på ditt individuella behov:

  • Genomgång av dagsläget: kost, träning, mediciner, kostillskott, journalanteckningar, provsvar, sjukdomar och historik mm.

  • Mätning av startvärden vid önskad viktförändring: vikt, BMI, bukomfång, buk/längd-ratio, uppskattat energibehov.

  • Dietistbedömning och eventuell diagnos.

  • Fastställning av behandlingsmål med hänsyn till dina egna mål eller deadlines

  • Utvalda konkreta tips på vad du behöver göra som start för att nå dessa mål (t ex tid för måltider, ungefärligt kaloriintag,  ungefärlig makrofördelning: kolhydrater, fett, protein, livsmedelsval, fysisk aktivitetsnivå eller typ av träning) Vi börjar med det mest vesäntliga och genomförbara på förstamötet och fortsätter vid varje återbesök att lägga nya justeringar och konkreta tips på vad du behöver för att slutgiltigt nå ditt mål! Dessa mängder följs också upp och justeras om nödvändigt efter varje återbesök efter den nya situationen.

  • Tid för egna frågor.

Efter uppstartsmötet väljer du hur du önskar fortsätta: paketpris eller månadsbetalningberoende på vad som passar dig bäst. Enstaka möten kan därefter köpas till. Längre ner hittar du också valfria extratjänster som individuella kostscheman och träningsprogram:

Paketpris återbesök

 
5 möten: 5 900 kr

Sätt igång en gedigen kostbehandling eller förändring av din livsstil, kost eller träning. Paketerat och klart!
 

10 möten:  10 900 kr

När du vill ha optimal stöttning med tätare möten och du bestämt dig för att göra en väsentlig förändring i din hälsa! Vi träffas varannan till var tredje vecka under ett halvår.

20 möten: 19 900 kr

Veckovis kontakt upp till ett halvår med regelbundna uppföljnings-möten. Hög motivation och målsättning ökar chansen att få köpa detta paket!

Alla paket är giltiga i sex månader.

Delbetalning månadsfaktura

 

Dela upp betalningen och få en faktura skickad till din mailadress en gång per månad. Stöttning och vägledning under hela perioden Fördela mötena på kost eller träning - du bestämmer! Ingen fakturaavgift läggs på dessa löpande månadsfakturor!

6 månader:

1 490 kr/mån

8 återbesök under ett halvår.

12 månader:

1 790 kr/mån

20 träffar under ett helt år.

1 290 kr/mån

14 träffar för kost eller träningspass  under ett helt år.
 

Efter valfritt paket/ månadsupplägg

 

...möjlighet att betala kommande återbesök var för sig:

 

1290 kr/ordinarie återbesök

Noggrann genomgång och uppföljning. Eventuell justering av kaloriintag eller andra råd utifrån  situation. Gott om tid för egna frågor och funderingar. Ca 45 min.

490 kr/kort återbesök för vägning och/eller enklare justeringar, 15 min.

Faktura: + 39 kr i fakturaavgift

Swish på plats: + 0 kr

Övrigt:

Remisser: 0 kr

Övriga intyg t ex specialkost: 390 kr

Journalutskrift: 390 kr (hämtas här)

Mer stöttning? Välj till om du också vill ha hjälp med individuellt kostschema eller träningsprogram. Inte nödvändigt för att nå sitt mål, men för vissa en trygghet att utgå ifrån. Är du osäker? Fråga oss oss om det kan vara aktuellt för dig!

Extra tillägg: Kostschema & träningsprogram

Individuellt kostschema 1 dag: 1900 kr

En värdefull exempeldag uträknad att passa en vanlig dag i din vardag utifrån dina mål och preferenser. Hänsyn taget till kalorier och makrofördelning (protein, fett och kolhydrater). Variationer på t ex motsvarande mängd pasta, ris potatis eller olika typer av proteinalternativ kan ingå så att du kan variera men använda dig av samma mall olika dagar. Ger dig mer möjlighet att på egen hand utforma din bästa kost under vägledning av oss och våra möten tillsammans.

 

Individuellt kostschema löpande 7 dagar: 5900 kr

Totalt 6-8 veckor. Utifrån dina preferenser och utgångsläge får du en veckas detaljerat kostschema med 5-7 olika luncher/middagar, 5-7 olika frukostar och 5-7 olika mellanmål att variera under veckan. Tid för måltider inkluderas också om du så vill. Kostschemat kan hållas så länge samma målsättning, t ex viktnedgång eller muskelbyggande, kvarstår, vanligtvis behåller kunder upplägget i 6-8 veckor.
 

Individuellt träningsprogram 1-3 pass/v: 2400 kr

Ta med dig träningen hem eller till ditt gym och få individuella instruktioner så att du får ut mest av träningen! T ex styrketräningsprogram eller intervallpass för ditt behov! Perfekt för dig som tränar färre pass per vecka men ändå vill vara säker på att du gör de rätta övningarna i rätt antal och belastning för maximal effekt och prestation!

Individuellt träningsprogram veckoplanering 4-10 pass/v:  4900 kr

Detaljerat träningsprogram motsvarande en vecka som du rekommenderas att hålla i ca 6-8 veckor innan vi uppdaterar och justerar. En viss stegring under veckorna i antal reps eller intervall etc. Ta med dig träningen hem eller till ditt gym och få ut ditt mesta av träningen!

Alla priser för privatpersoner är inkl moms. Paket utnyttjas inom sex månader. På företagsupplägg läggs moms på i de fall det är applicerbart (dvs ej på sjukvårdande behandling). Övriga köpvillkor hittar du här.

Kostrådgivning på telefon och videosamtal

Intresset och behovet för riktigt bra kostrådgivning finns i hela Sverige och självklart är du välkommen som kund hos oss oavsett varifrån i landet eller världen du befinner dig. Har du inte möjlighet att ta dig till vår mottagning i Göteborg går det jättebra att hålla kostmötena per telefon eller via Skype, Zoom eller Facetime (videosamtal) i stället. Precis samma upplägg men med fördelen att du kan ha mötet där det passar dig allra bäst, du behöver alltså inte ta dig till oss i Göteborg varje tillfälle.

Friskvård företag

Investera i era anställda med riktigt bra träning och kostrådgivning i fina lokaler mitt i centrala stan. En kostföreläsning på arbetsplatsen är också uppskattat på kontoret då ni får möjlighet att lära er mer om vad vi bör äta utan att krångla till det! Vi kan också anordna kick-offer, mångkamper och liknande enligt era önskemål. Varmt välkomna att kontakta oss för offert!

Idrott, föreningar och lag: Kostrådgivning och Fysträning

Elitlag, enskild idrottare eller idrottare "på väg uppåt" som bestämt dig för att satsa 100% att nå toppen? Då har ni kommit rätt - Idrottsdietisten hjälper er! Utbildad både Personlig Tränare, Fystränare och Leg. Dietist har vi den breda kunskapen och glädjen att hjälpa er framåt. Josefine har själv friidrottat under många år vilket har gett ytterligare en kunskapsbas och mycket av träningen inspirerasförstås av just detta. Spänst, snabbhet, styrka, rörlighet och explosivitet är egenskaper som alla idrotter har god nytta av! Hör av er till oss så hittar vi ett upplägg som passar just er!

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now