IDROTTSDIETISTEN: JOSEFINE - LEG. DIETIST OCH PT

Leg. Dietist och PT Josefine:

"Min nyfikenhet om hur kroppen fungerar viljan att lära mig nytt förde mig till Dietistutbildningen på Göteborgs Universitet (Medicine Kandidatexamen i Klinisk Nutrition) och vidare till idrottsnutrition på Linnéunniversitetet, samt examen i IOC Diploma in Sports Nutrition, Internationella Olympiska Kommitténs Idrottsnutritionsprogram. Jag hjälper utifrån min samlade kunskap både elit, motionär och patienter. 

 

Jag ser kroppen som en helhet med kost och träning som två viktiga pusselbitar för att fungera optimalt. Att utbilda mig till Fystränare och Personlig Tränare i samband med Dietistexamen kändes därför helt rätt! Jag har många års erfarenhet av friidrott och sprintlöpning och vet vad en seriös idrottssatsning innebär. Jag brinner därför lite extra för just löpteknik och grundläggande styrka i mina PT-pass och träningsprogram.

 

Min ambition är att plocka fram din inneboende potential och förbättra förutsättningarna för att du ska nå just dina mål. Jag gläds att se dig lyckas och hoppas att du tar chansen att göra det med mig!"

Läs mer om mina kompetenser och erfarenheter på Linkedin. Visste ni t ex att jag också är internationell friidrottsdomare och tävlingsledare? Ett riktigt roligt jobb som ger mig ytterligare ett perspektiv på idrott och människor!

KONTAKTA MIG !

PRIVAT DIETIST OCH PT I GÖTEBORG

Idrottsdietisten är kostrådgivning och träning mitt i stan! Som dietistkund kan du komma till oss från hela Sverige och världen. Kommer du ifrån Kungälv, Borås, Kungsbacka, Uddevalla, Mölndal eller Göteborg är det trevligast att komma till oss på ditt uppstartsmöte. I annat fall funkar Skype utmärkt. Väntetider på nybesök 1-2 veckor och du är välkommen att besöka oss med eller utan remiss. Vanliga diagnoser vi tar hand om på dietistmottagningen: IBS, allergier, ätstörning, viktnedgång, viktuppgång eller särskilda dieter samt idrottsnutrition och idrottskost för prestation.

 

Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik. Har du ont i ryggen? Stela axlar och spänd nacke? Kontorsstel? Problem med löparknä eller snedbelasting? Mycket av det går att underlätta med träning, genom att stärka upp, mjuka upp, aktivera och involvera muskler och leder ger vi din kropp de bästa förutsättningarna för att klara vardagen eller ditt högt uppsatta mål!

Vad säger kunderna?

 

"Jag har lärt mig vad jag ska göra på för att inte gå upp i vikt igen som alltid hänt mig tidigare efter en diet. Jag är inte lika orolig att gå upp igen."

 

"Josefine har lärt mig att hantera min IBS som jag har haft länge. Nu vet jag vad jag kan äta och vad som passar mig så att jag inte mår dåligt. Jag är inte längre lika orolig när jag är ute med folk och ska äta eller är på resa."

 

"Det är första gången någon ser till mig och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

 

"Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now