IDROTTSDIETISTEN: JOSEFINE - LEG. DIETIST OCH PT

Dietist Göteborg PT

Nyfikenheten hur kroppen fungerar och viljan att lära förde mig till Dietistexamen på Göteborgs Universitet (Medicine Kand. i Klinisk Nutrition) och därefter specialicering inom idrottsnutrition med examen från IOC Diploma in Sports Nutrition, (Internationella Olympiska Kommittén). Min styrka är att kunna hjälpa dig att på egen hand nå framåt och finna vad som är viktigt i din vardag för att nå dina mål. Tillsammans når vi dit med hjälp av beslutsamhet, pepp och rätt kunskap utan att krångla till något i onödan. Jag är van att träffa både elitidrottare och patienter på min mottagning i Göteborg och online.

 

Jag ser kroppen som en helhet med kost och träning som två viktiga pusselbitar för att fungera optimalt. Att utbilda mig till Fystränare och Personlig Tränare/PT sedan 2014  kändes därför helt rätt! Jag har dessutom många års erfarenhet av heltäckande friidrottsträning och sprintlöpning och vet vad en seriös idrottssatsning innebär. Jag brinner därför lite extra för just löpteknik och grundläggande styrka i mina PT-pass och träningsprogram.

 

Min ambition är att plocka fram din inneboende potential och förbättra förutsättningarna för att du ska nå just dina mål. Jag gläds att se dig lyckas och hoppas att du tar chansen att göra det med mig!"

Läs mer om mina kompetenser och erfarenheter på Linkedin. Visste ni t ex att jag också är internationell friidrottsdomare och tävlingsledare? Ett riktigt roligt jobb som ger mig ytterligare ett perspektiv på idrott och människor!

KONTAKTA MIG !

Ditt mail har skickats!

PRIVAT DIETIST OCH PT I GÖTEBORG

Idrottsdietisten är kostrådgivning och träning mitt i stan! Som dietistkund kan du komma till oss från hela Sverige och världen. Kommer du ifrån Kungälv, Borås, Kungsbacka, Uddevalla, Mölndal eller Göteborg är det trevligast att komma till oss på ditt uppstartsmöte. I annat fall funkar Skype utmärkt. Väntetider på nybesök 1-2 veckor och du är välkommen att besöka oss med eller utan remiss. Vanliga diagnoser vi tar hand om på dietistmottagningen: IBS, allergier, ätstörning, viktnedgång, viktuppgång eller särskilda dieter samt idrottsnutrition och idrottskost för prestation.

 

Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik. Har du ont i ryggen? Stela axlar och spänd nacke? Kontorsstel? Problem med löparknä eller snedbelasting? Mycket av det går att underlätta med träning, genom att stärka upp, mjuka upp, aktivera och involvera muskler och leder ger vi din kropp de bästa förutsättningarna för att klara vardagen eller ditt högt uppsatta mål!

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."