top of page

IDROTTSDIETISTEN, JOSEFINE - Legitimerad Dietist och PT

Dietist Göteborg PT

Jag är sedan företagets start 2014 van att träffa både elitidrottare och patienter på min mottagning i Göteborg och online. Nyfikenheten på hur kroppen fungerar och viljan att lära förde mig till Dietistprogrammet på Göteborgs Universitet med en Medicine kand. i Klinisk Nutrition och därefter specialicering inom idrottsnutrition bland annat med examen från IOC Diploma in Sports Nutrition, Internationella Olympiska Kommittén. Med flera års erfarenhet av heltäckande friidrottsträning och sprintlöpning vet jag också vad en seriös idrottssatsning innebär.

 

Min styrka är att hjälpa dig att på egen hand nå framåt. Tillsammans tar vi oss dit med hjälp av beslutsamhet, pepp och rätt kunskap utan att krångla till något i onödan. Ambitionen är att plocka fram din potential och förbättra förutsättningarna för att du ska nå dina mål. Jag gläds att se dig lyckas och hoppas att du tar chansen att göra det med mig."

KONTAKTA MIG !

Ditt mail har skickats!

PRIVAT DIETIST OCH PT

Idrottsdietisten är kostrådgivning och träning mitt i stan! Som dietistkund är du välkommen till oss oberoende var i Sverige du bor. Kommer du ifrån Göteborg eller södra Sverige är det alltid trevligt om möjligt att mötas irl på ditt uppstartsmöte. Är du från Stockholm eller andra delar av Sverige funkar videomöte utmärkt. Väntetider på nybesök 1-2 veckor och du är välkommen att besöka oss med eller utan remiss. Vanliga diagnoser jag behandlar på dietistmottagningen är IBS, allergier, ätstörning, viktnedgång, viktuppgång eller särskilda dieter samt idrottsnutrition och idrottskost för prestation.

 

Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik utomhus under sommarhalvåret eller utformar träningsprogram för dig som tränar på egen hand.

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

bottom of page