top of page

IDROTTSDIETISTEN, JOSEFINE - Legitimerad Dietist och PT

Idrottsdietisten Josefine D foto svv.jpeg

Hej! Jag är glad att få vara din privata dietist för kostrådgivning och behandling. Sedan företagets start 2014 är jag van att träffa både elitidrottare och patienter med individuella utmaningar och målsättningar.

 

Nyfikenheten på hur kroppen fungerar och viljan att lära förde mig till Dietistprogrammet på Göteborgs Universitet med en Medicine kand. i Klinisk Nutrition och därefter specialicering inom idrottsnutrition bland annat med examen från IOC Diploma in Sports Nutrition, Internationella Olympiska Kommittén. Med flera års erfarenhet av heltäckande friidrottsträning och sprintlöpning vet jag också vad en seriös idrottssatsning innebär.

Min styrka är att hjälpa dig att på egen hand nå framåt. Tillsammans tar vi oss dit med hjälp av beslutsamhet, pepp och rätt kunskap utan att krångla till något i onödan.

Diagnoser som jag jobbar med är övervikt och fetma, ätstörning, undervikt, IBS, allergier eller optimerad kostrådgivning för friska personer såsom idrottare eller vegetarianer/veganer. Ambitionen är att plocka fram din potential och förbättra förutsättningarna för att du ska nå dina mål. Jag gläds att se dig lyckas och hoppas att du tar chansen att göra det med mig.

Möjlighet finns att träffa mig på min mottagning i Göteborg eller över videomöten online. Jag tar emot klienter och patienter från hela Sverige. Idrottsklubbar och förbund är också välkomna att anlita mig för kostrådgivning och konsultuppdrag inom idrottsnutrition.

⇢ "Josefine Dahlqvist är Leg. Dietist och Personlig Tränare. Med en Medicine kand. i Klinisk Nutrition, examen från Internationella Olympiska Kommittéens Sports Nutrition-program och PT-utbildning i bagaget plus mångårig erfarenhet av friidrottsträning har hon en gedigen grund som krävs för att hjälpa dig att nå dina mål.

 

Visste du att hon också är internationell friidrottsdomare på mästerskap och internationella galor och har läst kurser i astrofysik på universitetet på sin fritid?" Läs mer om hennes fullständiga CV här (Linkedin).

KONTAKTA MIG !

Ditt mail har skickats!

PRIVAT DIETIST OCH PT

Idrottsdietisten är kostrådgivning och träning mitt i stan! Som dietistkund är du välkommen till oss oberoende var i Sverige du bor. Kommer du ifrån Göteborg eller södra Sverige är det alltid trevligt om möjligt att mötas irl på ditt uppstartsmöte. Är du från Stockholm eller andra delar av Sverige funkar videomöte utmärkt. Väntetider på nybesök 1-2 veckor och du är välkommen att besöka oss med eller utan remiss. Vanliga diagnoser jag behandlar på dietistmottagningen är IBS, allergier, ätstörning, viktnedgång, viktuppgång eller särskilda dieter samt idrottsnutrition och idrottskost för prestation.

 

Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik utomhus under sommarhalvåret eller utformar träningsprogram för dig som tränar på egen hand.

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

bottom of page