top of page

BOKA TID -  Leg Dietist i Göteborg och online

Här bokar du din första tid hos Leg. Dietist i Göteborg eller online.

Återbesök bokas via mail, telefon eller när vi ses. Här finns prislistan för återbesök.

Köpvillkor finner du längre ner här på sidan. Välkommen!

Uppdatera sidan just innan din bokning. Du måste ha godkänt cookies för att se formuläret.

Ser formuläret konstigt ut? Prova istället en dator, eller hör av dig så bokar jag in dig manuellt!

Använder du mobiltelefon? Du kan behöva scrolla upp efter du tryckt på Boka Tid för att klicka i att du inte är en robot (annars skickas du vidare direkt till bekräftelsesidan)

Andra Frågor? Kontakta mig:

Tack för ditt meddelande! ❤︎

KÖPVILLKOR

Vad roligt att du valt att förbättra din hälsa med hjälp av Idrottsdietisten! Här är några saker som kan vara bra för dig som kund eller patient att veta. Har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå ditt mål. Nu kör vi!

AV-/OMBOKNING
Avbokning eller ombokning sker senast 2 dagar (48 h) innan din bokade tid via mail eller sms, annars debiteras kunden/patienten hela summan. I de fall mötet ska debiteras swishas beloppet (+0 kr) till angivet telefonnummer inom två dagar.

 

Vid virussjukdom eller andra sjukdomssymptom sker kostrådgivningsmöten i första hand via telefon eller video istället för fysiskt möte på mottagningen. Avbokas mötet senare än 48 h innan men senast 5 h innan den ordinarie mötestiden pga sjukdom kan mötet ombokas till en ny tid, dock senast inom tio dagar, utan extra kostnad. (Skulle inget sådant nytt möte bokas in inom denna tid debiteras hela kostnaden för det ordinarie uteblivna besöket).

GILTIGHET
Paket är giltiga sex månader från köp. Det gäller även enstaka möten som betalats i förväg och avbokats senast 48 h innan avtalat möte som du därför har kvar att nyttja inom giltighetstiden.

BETALNING M.M.

Du betalar med Swish innan eller i samband med mötet. I särskilda fall fakturabetalning, då skickas den till din angivna mailadress med 7 dagars förfallodatum, fakturaavgiften är 49 kr. Moms ingår i de angivna priserna till privatkunder i de fall det är applicerbart. Sjukvårdande behandling och utredning är alltid momsfritt.

 

Försenad inbetalning ger omedelbar påminnelseavgift med 60 kr samt lagstadgad dröjsmålsränta om 8% årsbelopp. Vid fortsatt utebliven faktura går ärendet vidare till Inkasso/Kronofogden samt 180 respektive 300 kr i tilläggsavgift.

 

MEDFÖLJANDE PERSONER

Samtliga möten genom förs på tu man hand. Vill en förälder deltaga på mötet genomförs det antingen digitalt eller aviseras på förhand mot en extra kostnad för att säkerställa att ett större mötesrum finns tillgängligt. I mån av plats kan en fördälder som är med i väntrummet även vara med in på mötet utan att på förhand ha aviserat detta, men eftersom inte alla mötesrum är anpassade för fler än två personer kan det inte garanteras på uppstuds. Som förälder till ungdom <18 år går det också bra att boka enskilda möten online eller på plats med behandlande Leg. Dietist för att uppdatera er om ert barns behandling och med möjlighet att ställa frågor om detsamma, se prislista.


ANSVAR
Du ansvarar för att uppdatera Idrottsdietisten med dina aktuella kontaktuppgifter (mail och telefon). All träning sker på egen risk och kunden ansvarar själv att informera om skador och tillstånd som kan äventyra säkerheten vid träning i Idrottsdietistens regi. Idrottsdietisten ansvarar inte för stöld av egendom i Idrottsdietistens lokaler eller vid andra aktiviteter i Idrottsdietistens regi.

 

VÅRDGIVARE - PRIVAT DIETISTMOTTAGNING

Idrottsdietisten Leg. Dietist Josefine Dahlqvist är godkänd privat vårdgivare och dietistmottagning. Patientförsäkring är tecknad vilken täcker patienter inom den sjukvårdande verksamheten. Möteslängd: Nybesök ca 70-90 min, ordinarie återbesök ca 45 min, kort återbesök för endast vägning 10-15 min.

 

Remisser skickas i första hand till vår e-post, i andra hand till vår postadressen som fås genom att maila oss. (Besöksadressen gäller inte som postadress.) Journalutdrag kan fås till en administrativ kostnad om 390 kr som hämtas på mottagningen (eller skickas som REK mot extra avgift). Idrottsdietistens behandlande verksamhet går ej under högkostnadsskyddet.


FÖRETAGSUPPLÄGG

Företag är välkomna att anlita Idrottsdietisten för både kostrådgivning, träning, föreläsning eller sjukvårdande behandling för sina anställda. Moms tillkommer på de angivna priserna i de fall det är applicerbart (sjukvårdande verksamhet är momsbefriat), faktura skickas med 14 dagars förfallodatum.

 

FRISKVÅRDSBIDRAG
Fakturan från Idrottsdietisten tillsammans med inbetalningen från din bank brukar gälla om du behöver visa upp dokument för din arbetsgivare för att få ta del av friskvårdsbidrag på din arbetsplats. Särskilda avtal kan skrivas med företag om upplägg för företagsfriskvård, hör av er till oss vid intresse.

ÅNGERRÄTT

Du har 14 dagars ångerrätt från det att avtal ingåtts. Med avtal menas både överenskommelse per telefon eller mail såväl som på vår mottagning eller andra aktiviteter kopplade till Idrottsdietisten. För att ångerrätten ska godkännas behöver vi den skriftligt, förslagsvis per mail. Vi ber er också att sms:a eller ringa in att ni mailat oss i ärendet så att vi kan säkerställa att mailet nått oss och behandla det så snart som möjligt.. Har vi slutit avtalet på telefon eller mail föreslås Konsumentverkets mall för att ångra köpet. Har du redan påbörjat  eller genomfört delar av behandlingen, rådgivningen eller träningspassen debiteras du motsvarande summa för ordinarie pris per förbrukat möte av dig som kund, se prislista, och återstående summa betalas tillbaka till dig inom 7 dagar, ordinarie avbokningsregler om 48 h gäller för att avgöra vilka tillfällen som skall inkluderas i detta belopp och inte.

INFORMATIONSINSAMLING

Uppgifter som du lämnar till Idrottsdietisten kan sparas så länge behandling pågår och en rimlig tid därefter men delas aldrig till annan part utan ditt godkännande (sådana tillfällen då din information delges annan part med ditt medgivande kan t ex vara medicinska uttalanden eller remisser till berörda läkare.) Vi sparar endast sådan information som är nödvändig för att kunna genomföra de uppdrag du gett till Idrottsdietisten. För informationsinsamling på grund av lagstadgad journalföring gäller Patientdatalagen. Cookies används på hemsidan, här kan du läsa mer om det.

 

bottom of page