Hemsida Idrottsdietisten Copyright.png
  • Instagram Black Square
  • LinkedIn Black Square
  • Facebook Black Square
Dietist i Göteborg - Kostrådgivning och Personlig Träning
 

Idrottsdietisten ger dig goda förutsättningar att genom rätt kost och träning att nå dina mål. Dietistutbildning, avancerad idrottsnutritionsutbildning, bland annat från Internationella Olympiska Kommittén samt erfarenhet från idrott och PT-utbildning gör Idrottsdietisten till expert på kost och träning. Vi hjälper dig med viktnedgång, idrottsnutrition, kostrelaterade magproblem, allergier eller IBS samt att få ihop en sund och hälsosam kost i din vardag. Vår utgångspunkt är hur du som individ fungerar och vi anpassar kostrådgivningen och träning efter just detta. Vi träffas på mottagningen i Göteborg eller online. Vad vill du förbättra? Låt Idrottsdietisten coacha dig hela vägen dit, det kommer det vara värt!

 

Idrottsnutrition för elitidrottare

Josefine har efter universitetsexamen i Klinisk Nutrition även examen från Internationella Olympiska Kommitténs tvååriga Idrottsnutritionsprogram och god erfarenhet med att arbeta med idrottare från olika idrotter. Du som elitidrottare, förbund eller förening är välkommen att höra av dig om hur vi kan hjälpa er! Rätt kost kan vara skillnaden på att åka ut i kvalet eller ta guld!

Kostrådgivning för sjukvård och friskvård

Det är bättre att ta tag i sin kost innan det blir ett hälsoproblem. Har du omedvetet förändrat din vikt eller vill ha vägledning om du bör uppsöka läkare för utredning för dina kostproblem? Vi kan hjälpa dig. Du är också välkommen som patient med en kostrelaterad diagnos som IBS, övervikt, undervikt. ätstörning m.m.

Personlig Träning och gruppträning

Idrottsdietisten utformar träningsprogram och håller i workshops och gruppträningar för privatpersoner och företag. Enskilda kunder kan också köra PT-pass utomhus med  oss i anslutning till vår mottagning i Göteborg.

Föreläsningar och konsultuppdrag

Söker ni en proffesionell kostexpert för föreläsning eller annat konsultuppdrag inom nutrition, idrottsnutrition eller träningspepp har ni hittat rätt! Välkommen med er förfrågan!