TRÄNING

Personlig träning och gruppträning i Göteborg

Styrka, rörlighet, löpteknik? Vad behöver du? Inspirerad av friidrottsträning, styrketräning, yoga och löpteknik utformar vi den träning som passar dig. Josefine har en bakgrund som sprinterlöpare och har därför särskilt god kunskap om löpteknik såväl som styrka för olika idrotter och målsättningar. Träning ska vara kul och samtidigt få dig att må bättre. Prislista hittar du här.

 

Personlig Träning

VIll du bli coachad med full fokus på bara dig? På ett PT-pass har vi möjlighet att fördjupa oss i de övningar som är bäst för dig. Du får värdefull feedback och lär dig hur du ska göra övningarna på rätt sätt. Välj mellan strykepass med egenkroppsvikt, löpning och löpteknik eller rörlighet. Ta med en kompis för en mindre summa, kör ihop och peppa varandra till fantastiska resultat!

Individuellt träningsprogram

Låt Idrottsdietisten göra ditt träningsprogram så slipper du oroa dig att du gör fel antal repetitioner eller onödiga övningar. Du väljer om du vill ha ett pass eller upplägg för en hel vecka.

Gruppträning och workshops

Är ni ett gäng som tillsammans vill förbättra er vänskap,  teamkänsla, löpteknik eller styrka? Kanske kontorsgänget vbehöver avlasta axlar och nacke från en heldag framför datorn eller börjar det närma sig Göteborgsvarv med allt vad det innebär?. Vi utformar gruppträning för ert behov. Håll utkik efter regelbundna gruppträningar som kommer att starta under 2019 . Kom gärna med med önskemål om vad du vill att passen innehåller!

Vad säger kunderna?

 

"Jag har lärt mig vad jag ska göra på för att inte gå upp i vikt igen som alltid hänt mig tidigare efter en diet. Jag är inte lika orolig att gå upp igen."

 

"Josefine har lärt mig att hantera min IBS som jag har haft länge. Nu vet jag vad jag kan äta och vad som passar mig så att jag inte mår dåligt. Jag är inte längre lika orolig när jag är ute med folk och ska äta eller är på resa."

 

"Det är första gången någon ser till mig och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

 

"Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now