TRÄNING

Personlig träning och gruppträning i Göteborg

Josefine har en bakgrund som sprinterlöpare med särskilt god kunskap om löpteknik såväl som styrka för olika idrotter och målsättningar. Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik utomhus under sommarhalvåret. Hon kna också hjälpa dig att designa träningsprogram. Krävs mer omfattande tester hänvisar vi dig vidare till närliggande aktörer.  Prislista hittar du här.

 

Personlig Träning

VIll du bli coachad med full fokus på bara dig? På ett PT-pass har vi möjlighet att fördjupa oss i de övningar som passar dig bäst, träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik utomhus under sommarhalvåret Ta med en kompis för en mindre summa, kör ihop och peppa varandra till fantastiska resultat!

Individuellt träningsprogram

Låt Idrottsdietisten göra ditt träningsprogram så slipper du fundera på om du gör rätt antal repetitioner eller onödiga övningar.

Gruppträning och workshops

Är ni ett gäng som tillsammans vill förbättra er löpteknik eller styrka? Kanske kontorsgänget behöver avlasta axlar och nacke från en heldag framför datorn eller börjar det närma sig tävlingslopp med allt vad det innebär? Vi utformar gruppträning för ert behov.