TRÄNING

Personlig träning och gruppträning i Göteborg

Styrka, rörlighet, löpteknik? Vad behöver du? Inspirerad av friidrottsträning, styrketräning, yoga och löpteknik utformar vi den träning som passar dig. Josefine har en bakgrund som sprinterlöpare och har därför särskilt god kunskap om löpteknik såväl som styrka för olika idrotter och målsättningar. Träning ska vara kul och samtidigt få dig att må bättre. Prislista hittar du här.

 

Personlig Träning

VIll du bli coachad med full fokus på bara dig? På ett PT-pass har vi möjlighet att fördjupa oss i de övningar som är bäst för dig. Du får värdefull feedback och lär dig hur du ska göra övningarna på rätt sätt. Välj mellan strykepass med egenkroppsvikt, löpning och löpteknik eller rörlighet. Ta med en kompis för en mindre summa, kör ihop och peppa varandra till fantastiska resultat!

Individuellt träningsprogram

Låt Idrottsdietisten göra ditt träningsprogram så slipper du oroa dig att du gör fel antal repetitioner eller onödiga övningar. Du väljer om du vill ha ett pass eller upplägg för en hel vecka.

Gruppträning och workshops

Är ni ett gäng som tillsammans vill förbättra er vänskap,  teamkänsla, löpteknik eller styrka? Kanske kontorsgänget vbehöver avlasta axlar och nacke från en heldag framför datorn eller börjar det närma sig Göteborgsvarv med allt vad det innebär?. Vi utformar gruppträning för ert behov. Håll utkik efter regelbundna gruppträningar som kommer att starta under 2019 . Kom gärna med med önskemål om vad du vill att passen innehåller!