top of page

TRÄNING
Personlig träning och gruppträning i Göteborg

Josefine har med bakgrund som sprinterlöpare särskilt god kunskap inom löpteknik såväl som styrketräning för motionär och olika idrotter och målsättningar. Träningen bedrivs i Göteborg där vi jobbar med rörlighet, styrka, löpning och löpteknik utomhus under sommarhalvåret eller utformning av särskilda träningsprogram för träning på egen hand. Gäller det idrottsskador hänvisar jag med varm hand vidare till fysioterapeut, sjukgymnast eller annan lämplig kontakt.

 

Personlig Träning

På ett PT-pass har vi möjlighet att fördjupa oss i de övningar som passar dig bäst. Träningen bedrivs i Göteborg utomhus. Varför inte boka in tillsammans med en kompis för en mindre extrasumma, kör ihop och peppa varandra!

Individuellt träningsprogram

Med ett träningsprogram i handen slipper du fundera på om du gör rätt övning  för dina mål eller bäst antal repetitioner. Ta med träningsprogrammet till ditt gym eller använd hemma och notera din förbättring och progression för att hålla uppe motivationen!

Gruppträning och workshops

Är ni ett gäng som tillsammans vill förbättra er löpteknik eller styrketräning med egen kroppsvikt utomhus? Hör av er så utformar vi gruppträning för er efter ert behov.

bottom of page