top of page

Långsiktighet viktigt i kostrådgivning

Idrottsdietisten jobbar med både kost och träning - en viktig helhet! Personlig Träning ska ju inte bara vara timmen vi har tillsammans utan även vardagen emellen våra PT-möten. Att hitta lämpliga hemmaträningsövningar att underhålla kroppen med mellan våra möten är guld värt! En viktig del i kostrådgivningen som karaktäriserar Idrottsdietisten är det grundliga och långsiktiga arbetet. Att bara skrapa på ytan hjälper sällan på lång sikt. Dieter i all ära men genom att arbeta tillsammans med ett långsiktigt tänk (istället för att enbart se till nyttan av snabba resultat) vinner vi så mycket mer!

 

/Josefine, Leg Dietist och Personlig Tränare - Idrottsdietisten

Mottagning i Göteborg och Digitala möten som t ex Zoom, Skype och Facetime.

Senaste inlägg
bottom of page