top of page

KOSTRÅDGIVNING & PERSONLIG TRÄNING

Josefine är Leg. Dietist och Personlig Tränare med erfarenhet av elit såväl som motion som hjälper dig att nå ditt mål. Mottagningen ligger i Göteborg med möjlighet till videomöten till er som bor längre bort eller önskar att ses digitalt.

Leg. Dietist för kostrådgivning i Göteborg

En privat Dietist i Göteborg och på videomöten för hela Sverige. Det går bra att komma hit med remiss från läkare eller på egen hand. Väntetid 1-2 veckor för nya kunder och patienter. Diagnoser och arbetsområden är främst viktnedgång vid övervikt och fetma, viktuppgång vid undervikt, kost vid IBS, ätstörning, allergier och andra diagnostiserade kostrelaterade magproblem. Som idrottare eller elitidrottare är du också varmt välkommen för att lära dig mer hur du optimerar prestation och återhämtning. Läs mer om de olika inriktningarna här.

 

Kostrådgivningen anpassas efter dina behov och livssituation. All rådgivning och behandling är förankrad i vetenskapen och följer nya rön och studier. En dietist har förutom kunskaper inom nutrition och näringslära även kunskap i fysiologi, sjukdomslära och biokemi. Josefine har även internationell specialutbildning i idrottsnutrition från Internationella Olympiska Kommittéen.

 

Personlig Tränare i centrala Göteborg

Som friidrottare och mångårig tävlingslöpare i sprint hjälper jag dig gärna med löpteknik. Du kan även få hjälp med utformning av styrketräningspass efter dina behov. Läs mer här.

Föreläsning om kost och träning

Idrottsdietisten erbjuder föreläsningar för företag, föreningar och idrottsklubbar. Kostföreläsningarna ser till att krossa myter om mat och dieter och att hjälpa er finna praktiska tips i vardagen för att äta bättre. Hör av er med er förfrågan, läs mer här.

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

bottom of page