top of page

Josefine godkänd av IOK i idrottsnutrition

Av Josefine D, Leg. Dietist och specialist inom idrottsnutrition


Idrottsdietisten, är som kanske namnet avslöjar, väldigt förtjust i kost för idrottare. Hur ska man äta för att prestera optimalt och på vilket sätt kan kosten påverka hur vi prestera? Josefine, som i grunden är Leg Dietist, har flera år jobbat med idrottare, men också motionärer, som vill bli bäst i sin idrott. Efter två års ytterligare intensivt arbete är hon nu också godkänd av Internationella Olympiska Kommitténs program i idrottsnutrition. ⭐️💪🏼 Idrottskost är en spännande och viktig del i en idrottares satsning mot ett högt uppställt mål.

"Det har varit två riktigt tuffa men mycket intressanta och lärorika år som gav ökad kunskap och erfarenhet för att om möjligt ännu bättre hjälpa er som vill nå era mål där träning eller idrott är en del av det målet. Mycket stolt och glad och ser jag nu mer än någonsin fram emot att hjälpa er att nå era högt ställda mål med hjälp av rätt kost.

Jag som dietist och tränare kommer även framöver att ta hand om både idrottare och patienter, men också ha möjlighet att tacka ja till fler föreläsningar som ni vill se mig på nu när studietiden (åtminstone tillfälligt) är över för denna gången. Den privata mottagningen i Göteborg kommer att vara basen fortsatt för kostrådgivning och behandling men även Stockholm och andra städer kommer få mitt besök i större utsträckning under kommande år, det ser jag fram emot!"

Önskar er alla ett riktigt gott nytt 2019 så ses vi både gamla och nya kunder och samarbetspartners!

 

/Josefine Dahlqvist, Leg Dietist - Boka tid -

Senaste inlägg
bottom of page