top of page

Friidrottsgala i Monaco

Idrottsdietisten är inte bara Göteborg' s skönaste Personliga Tränare och Dietist! Vi är idrottsnördar också! Friidrottsnördar framförallt som ni kanske märkt. Diamond League är friidrottens högsta division och bara ett fåtal städer arrangerar dessa tävlingar under året. Förra året rankades Monaco Herculis Diamond League som det allra bästa beräknat på atleter och resultat, för tidigt att säga om så blir fallet även i år men jäklar vilken show de bjöd på! Ett världsrekord fick vi bevittna och så många världsårsbästan och pers. Stade Louis 2 kallas nog inte "The Magic Track" för intet!

Det är alltid intressant att se hur riktigt stora mästerskap och tävlingar är organiserade och genomförda, Monaco DL är absolut ett i världsklass att då åka ner att studera och kika på på nära håll!

Foto: Idrottsdietisten/Josefine Dahlqvist

À bientôt!

 

/Josefine

Leg. Dietist och PT - Idrottsdietisten

Senaste inlägg
bottom of page