top of page

Friskvård hos Idrottsdietisten

Har du kvar på Friskvårdsbidraget från ditt jobb? Passa på att ta del av det det innan året är slut!

Många företag börjar bli mer uppmärksamma på de positiva effekter hälsosamma medarbetare och anställda ger. Att få några tusenlappar från sin abetsgivare att spendera på träning eller annan typ av friskvård är ett superbra sätt att jobba för en hälsosammare arbetsplats vilket sedan också visar sig i prestation och koncentration väl på arbetet. Vad som passar just dig bäst är individuellt och med en friskvårspeng kan du därför själv bestämma vad du vill lägga pengarna på.

Varmt välkommen att komma till oss för personlig träning eller kostrådgivning med Leg. Dietist eller låt mig komma ut till er arbetsplats för en teamträning eller kick-off.

Friskvårdspeng.jpg

 

/Josefine, Idrottsdietisten Leg Dietist & PT

Senaste inlägg
bottom of page