KUNDER OCH SPÄNNANDE UPPDRAG

Idrottsdietisten jobbar med privatpersoner, föreningar och företag i olika brancher. Uppdrag inom löptränarutbildning, företagsträning, kostföreläsningar och  kostrådgivning är vanligt. Nedan ser ni några som vi redan anlitats av:

Skatteverket

Göteborgs Friidrottsförbund

Svenska Friidrottsförbundet

Momentum Sverige Reklambyrå

Subway Sverige AB

Djurens Rätt

Unga Reumatikers Riksförbund
Utbildningscentrum Väst
M.I.T. Fitness

Travel Service
Pondus Mental Utveckling

Military Fitness

Kanotzi Arkitekter

SFIN - Svensk Idrottsnutrition

Svansjö Ungdomsallians
Elite Wellness

STC Training Club

 

Som Leg. Dietist arbetar vi också med kostrådgivning för privatpersoner och elitidrottare. Sporter i urval som vi arbetat med: friidrott, rugby, ishockey, triathlon, simning, handboll, längdskidåkning, dans, bodyfitness, kickboxning m.m.

 

 

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

 

"Träningen går bra! Känner mig rörligare och starkare hållning! Mina vänner säger att de ser skillnad på mig efter bara ett par gånger. Det är motiverande när även andra märker skillnad"

SAMARBETSPARTNERS

Idrottsdietistens samarbetspartners är noga utvalda för att säkerställa att du som kund hamnar i goda händer. Ambitionen är att erbjuda kontakter även inom de områden där vi själva inte är experter. En helhetssatsning på sin kropp är av stort värde och vi hoppas samtliga kunna hjälpa dig att nå ditt yttersta!

Vi samarbetar också med ett antal försäkringsbolag. If, TryggHansa, Movestic bland andra är försäkringsbolag som anlitat eller samarbeten med oss.

BLI EN I GÄNGET!

Vill du också anlita Idrottsdietisten till ert företag för föreläsning, friskvård, träning eller utforska möjligheterna till en annan typ av samarbete? Det tycker vi om! Ring 0733703923 eller kontakta oss med hjälp av formuläret så hör vi av oss!

Ditt mail har skickats!