SAMARBETSPARTNERS VI LITAR PÅ

Vi samarbetar också med ett antal försäkringsbolag. If, TryggHansa, Folksam och Movestic bland andra är försäkringsbolag som anlitat eller samarbeten med oss. Kontakta ditt försökringsbolag om du undrar om de kan stå för hela eller delar av kostnaden av din sjukvårdande behandling här.

BLI EN I GÄNGET!

Vill du också anlita Idrottsdietisten till ert företag för föreläsning, friskvård, träning eller utforska möjligheterna till en annan typ av samarbete? Det tycker vi om! Ring 0733703923 eller kontakta oss med hjälp av formuläret så hör vi av oss!

Ditt mail har skickats!

Vad säger kunderna?

"Jag har sånt jävla tryck på cykeln efter vi satte om kosten inför min tuffa träningsperiod, kommer inte gå tillbaka till min förra kost."

 

"Jag känner att jag har lärt mig vad jag kan äta för att inte gå upp i vikt igen när jag är i min målvikt. Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

 

"Du har lärt mig att förstå min IBS som jag har haft länge och jag vet vad jag kan äta för att inte få ont lika ofta osv"

 

"Det är första gången någon ser mig och min vardag och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

 

"Träningen går bra! Känner mig rörligare och starkare hållning! Mina vänner säger att de ser skillnad på mig efter bara ett par gånger. Det är motiverande när även andra märker skillnad"