KUNDER OCH SPÄNNANDE UPPDRAG

Idrottsdietisten jobbar med privatpersoner, föreningar och företag i olika brancher. Uppdrag inom löptränarutbildning, företagsträning, kostföreläsningar och  kostrådgivning är vanligt. Nedan ser ni några som vi redan anlitats av:

Skatteverket

Göteborgs Friidrottsförbund

Svenska Friidrottsförbundet

Momentum Sverige Reklambyrå

Subway Sverige AB

Djurens Rätt

Unga Reumatikers Riksförbund
Utbildningscentrum Väst
M.I.T. Fitness

Travel Service
Pondus Mental Utveckling

Military Fitness

Kanotzi Arkitekter

SFIN - Svensk Idrottsnutrition

Svansjö Ungdomsallians
Elite Wellness

STC Training Club

 

Som Leg. Dietist arbetar vi också med kostrådgivning för privatpersoner och elitidrottare. Sporter i urval som vi arbetat med: friidrott, rugby, ishockey, triathlon, simning, handboll, längdskidåkning, dans, bodyfitness, kickboxning m.m.

 

 

Vad säger kunderna?

 

"Jag missar inte ett pass, det är alltid roligt när jag tränar med Josefine!"

 

"Det är första gången någon ser till mig och inte försöker få mig att bli någon annan. Det är kosttips som jag kan ta till mig! Då är det lättare för mig att behålla de nya vanorna"

 

"Alla dina tips och råd funkar kanon! Är både piggare och lättare på många sätt. Fett med cred till dig och din kompetens!"

 

"Josefine har lärt mig att hantera min IBS som jag har haft länge. Nu vet jag vad jag kan äta och vad som passar mig. Jag är inte längre lika orolig när jag är ute med folk och ska äta."

 

"Träningen går bra! Känner mig rörligare och starkare hållning! Mina vänner säger att de ser skillnad på mig efter bara ett par gånger. Det är motiverande när även andra märker skillnad"

SAMARBETSPARTNERS

Idrottsdietistens samarbetspartners är noga utvalda för att säkerställa att du som kund hamnar i goda händer. Ambitionen är att erbjuda kontakter även inom de områden där vi själva inte är experter. En helhetssatsning på sin kropp är av stort värde och vi hoppas samtliga kunna hjälpa dig att nå ditt yttersta!

Vi samarbetar också med ett antal försäkringsbolag. If, TryggHansa, Movestic bland andra är försäkringsbolag som anlitat eller samarbeten med oss.

BLI EN I GÄNGET!

Vill du också anlita Idrottsdietisten till ert företag för föreläsning, friskvård, träning eller utforska möjligheterna till en annan typ av samarbete? Det tycker vi om! Ring 0733703923 eller kontakta oss med hjälp av formuläret så hör vi av oss!

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now