KOSTRÅDGIVNING & PERSONLIG TRÄNING

Idrottsdietisten är Leg. Dietist och Personlig Tränare som med erfarenhet av elit såväl som motion hjälper dig att nå ditt mål! Vi finns i hjärtat av Göteborg med en personlig träningsstudio och kostrådgivning just för dig!

Leg. Dietist för kostrådgivning i Göteborg

En privat Dietist mitt i Göteborg! Det går bra att komma hit med remiss från läkare eller på egen hand. Väntetid ca en vecka just nu för nya kunder. Diagnoser och arbetsområden är främst viktnedgång vid övervikt och fetma, viktuppgång, kost vid IBS, allergier och andra magproblem. Som idrottare eller elitidrottare kan du också vara trygg med att få den hjälp du behöver då vi har en extra förkärlek och kompetens till kost för idrott och prestation! Läs mer om de olika inriktningarna här.

 

Kostrådgivningen anpassas efter dina behov och livssituation. All rådgivning och behandling är förankrad i vetenskapen och följer hela tiden nya rön och studier inom ämnet. En dietist har förutom kunskaper inom nutrition och näringslära även kunskap i bl a fysiologi, sjukdomslära och biokemi.

 

Personlig Tränare i centrala Göteborg

Träning ska vara kul och samtidigt få dig att må bättre. Vad önskar du få ut av din träning? Välkommen att boka in en första kostradsfritt intromöte med kroppsanalys där vi går igenom styrkor och eventuella obalanser för för att på rätt sätt anpassa träningen! Som friidrottare och mångårig tävlingslöpare i sprint hjälper jag dig gärna med löpteknik och ger dig tips kring ett bra löpsteg! Andra moment i träningen är rörlighet med inspiration från yoga och pilates, funktionell styrka och Skivstång med olympiska lyft och förebyggande rehab för att komma tillrätta med det som hämmar dig i din vardag. Stelhet i nacke, löparknä m.m. är exempel på diagnoser vi genom träning kan hjälpa till med. Läs mer här.

Föreläsning om kost, träning och hälsa

Vi skräddarsyr föreläsningar för företag, föreningar och idrottsklubbar. Vanliga ämnen vi föreläser om är hälsosam kost, träningsinspiration och idrottsnutritition. Kostföreläsningarna hjälper till att krossa myter om mat och dieter och att hjälpa er finna praktiska tips i vardagen för att äta hälsosamt och nyttigt. På er arbetsplats avslutar vi gärna föreläsningen med kontorsgympa eller träning  för bättre rörlighet och minskad stelhet, eller varför inte starta sammankomsten med löpträning utomhus? Hör av er med er förfrågan eller läs mer här!

Vad säger kunderna?

 

"Jag har lärt mig vad jag ska göra på för att inte gå upp i vikt igen som alltid hänt mig tidigare efter en diet. Jag är inte lika orolig att gå upp igen."

 

"Josefine har lärt mig att hantera min IBS som jag har haft länge. Nu vet jag vad jag kan äta och vad som passar mig så att jag inte mår dåligt. Jag är inte längre lika orolig när jag är ute med folk och ska äta eller är på resa."

 

"Det är första gången någon ser till mig och inte försöker få mig att bli någon annan, jag var väldigt trött på alla dieter."

 

"Tack för hjälpen! Jag känner mig tryggare att fortsätta på egen hand nu."

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now