Särskilda förhållningsregler för mottagningsbesök med anledning av rådande Covid-19 pandemin

 

Mottagningen är öppen som vanligt och tar emot kunder och patienter enligt ordinarie schema. Här följer de  särskilda förhållningsregler som jag hoppas att vi alla hjälper till att följa så gör vi detta tillsammans på bästa sätt!

• Vid symptom på eller konstaterad Covid-19 utan symptom hos dig eller någon i din närhet sker mötet utan undantag via video eller telefon. Det går bra att meddela detta nära inpå mötesstart så byter vi snabbt till ett digitalt media istället, men såklart önskvärt om ni så tidigt som möjligt då ni känner av symptom säger till så kan vi båda på bästa sätt planera mötetrent praktiskt. Jag hjälper er gärna att installera lämplig applikation, t ex Zoom, Skype, WhatsApp eller Facetime. Se till att ha egen personvåg hemma för digitalt uppföljningsmöte i de fall där viktmonitorering är en väsentlig del av behandlingen.

• Vid fysiskt möte på mottagningen håller vi avstånd om 1,5 m under hela mötets gång. Undantag är vid mätning av bukomfång där vi ändå håller oss vända ifrån varandra alternativt mäter du dig själv. Just nu föredrar vi digitala möten även för våra Göteborgs-nära kunder och patienter med anledning av att vi strävar efter att begränsa antalet kontakter i och med den pågående Coronapandemin. I dagsläget fram tom 31/3 2021. Förstamöten kan finnas goda skäl att ha på mottagningen, vi bär munskydd vid behov, hör av dig om du har frågor kring det. Du som känner att ett fysiskt möte gynnar dig bäst även vid kommande möten och är symptomfri är därför fortsatt välkommen till mottagningen.

Munskydd använder vi i de fall vi är fler än två i mottagningsrummet, dvs vid en medföljande förälder till ungdomspatient, då bär vi alla tre munskydd. Patient och medföljande vuxen ansvarar för att att medtaga egna munskydd. Fungerar det inte för er så ses vi istället utan problem digitalt.

Handtvätt m.m. Du som kund eller patient tvättar händerna noggrant inför mötena, handfat finns dels vid toaletterna bredvid receptionen och på våningsplanet bredvid mötesrummet, handsprit finns också i receptionen samt i mötesrummet. Jag tvättar mina händer och rengör personvågen mellan varje möte.

• Ordinarie avbokningsregler gäller. Av-/Ombokning senast 48 h innan bokat möte, annars debiteras hela summan. Vid sjukdomssymptom genomför vi istället mötet digitalt (video eller telefon).

Ta hand om er och välkomna att boka in er för fysiskt eller digitalt möte vid behov! 💙

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now