Särskilda förhållningsregler med anledning av rådande Covid-19 pandemin

 

Mottagningen är öppen som vanligt och tar emot kunder och patienter enligt ordinarie schema. Men med anledning av rådande coronapandemi gäller för tillfället särskilda förhållningsregler som jag hoppas att vi alla hjälper till att följa så gör vi detta tillsammans på bästa sätt!

• Vid sjukdom eller symptom hos dig eller mig sker mötet via video eller telefon. Det går bra att meddela detta mycket nära inpå mötesstart så byter vi snabbt till ett digitalt media istället, men såklart önskvärt om ni så tidigt som möjligt då ni känner av symptom säger till så kan vi båda på bästa sätt planera mötet rent praktiskt. Jag hjälper er gärna att installera eller ladda ner lämplig applikation, t ex Skype (privat), WhatsApp eller Facetime. För återkommande kunder kan även live-chat tillämpas i fall där det är mer praktiskt. Se till att ha egen personvåg hemma för digitalt uppföljningsmöte.

• Just nu hälsar vi inte med handskakning.

  Handtvätt m.m. Jag tvättar mina händer och rengör personvågen noggrannt mellan varje möte. Du som kund eller patient tvättar också händerna inför mötena, handfat finns dels på toalett bredvid receptionen, i köksdelen till vänster om receptionen samt på våningsplanet vid mötesrummet.

• Ta inte med anhöriga till mötena just nu. En förälder till ungdoms- eller barnpatient är dock fortsatt okej i de fall det finns behov av det. Är ni fler än två som önskar komma hit för gemensam info, boka då istället en privat föreläsning per mail så träffas vi i ett större rum och placeras oss på avstånd från varandra och till en extra kostnad.


• Du blir tillfälligt inte bjuden på kaffe eller te vid samtalsbordet, dryck ur flaska är dock okej att ta med själv.
 

• Ordinarie avbokningsregler gäller. Här finner du dem.

Ta hand om er och välkomna att boka in er för fysiskt eller digitalt möte vid behov! 💙

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now