KOSTRÅDGIVNING & TRÄNING I GÖTEBORG

Kostrådgivning och Träning i Göteborg eller online av Leg. Dietist och Personlig Tränare, låt Idrottsdietisisten vara med dig hela vägen. Allt börjar med ett uppstartsmöte, välj sedan hur du fördelar det fortsatta upplägget med kostrådgivning och/eller träning. Har du svårt att ta dig till Göteborg ses eller hörs vi digitalt utan problem!

För dietistrådgivning: Vi tar emot patienter med eller utan remiss. Väntetiden för ett nybesök ca 1-2 veckor. Idrottsdietisten är ansluten till Vårdregistret men är helprivat och går ej under högkostnadsskyddet. Försäkringsbolag stå för hela eller delar av kostnaden beroende på typ av försäkring och omfattning av behandlingen.

Nybesök/Uppstartsmöte 1900 kr

Ett längre möte 70-90 min för att  lära känna varandra och grundligt gå igenom dina förutsättningar och mål. Följande punkter brukar inkluderas i ett förstamöte:

  • Genomgång av dagsläget: kost, träning, mediciner, kostillskott, journalanteckningar, provsvar, sjukdomar, historik mm.

  • Mätning av startvärden vid önskad viktförändring: vikt, BMI eller buk/längd-ratio, bukmått, uppskattat energibehov.

  • Dietistbedömning och eventuell diagnos.

  • Fastställning av behandlingsmål med hänsyn till dina egna mål eller deadlines.

  • Utvalda konkreta tips på vad du behöver göra som start för att nå dessa mål (t ex klockslag för måltider, ungefärligt kaloriintag,  ungefärlig makrofördelning (kolhydrater, fett, protein), livsmedelsval, fysisk aktivitetsnivå eller typ av träning)
    Vi börjar med det mest väsentliga och genomförbara på förstamötet och fortsätter vid varje återbesök att lägga nya justeringar och konkreta tips på vad du behöver för att slutgiltigt nå ditt mål! Dessa råd följs  upp och justeras om nödvändigt efter varje återbesök vid behov.

  • Tid för egna frågor.

Efter uppstartsmötet väljer du om och hur du önskar fortsätta: paketpris eller månadsbetalning. Enstaka möten kan därefter köpas till. Längre ner hittar du också valfria tillägg som individuella kostscheman och träningsprogram. ⇢ Du behöver inte ha bestämt dig för upplägg för de kommande mötena innan vi träffats.

Paketpris

2 möten: 2 790 kr

Minsta antalet uppföljningar är två återbesök. Därefter går det bra att fortsätta betala per gång (1290/möte) eller välja något av de övriga uppläggen.

5 möten: 5 900 kr - Populärt

Vi ses var 2-5:e vecka med digital kontakt däremellan vid behov.

(Kan delbetalas 2x3000 kr med en månads mellanrum.)
 

10 möten: 10 900 kr

När du bestämt dig för att göra en väsentlig förändring i din hälsa. Vi träffas varannan till var tredje vecka under ett halvår.

Delbetalning/månad

 

Dela upp betalningen med en faktura per månad till din mail. Ingen fakturaavgift på dessa löpande månadsfakturor.

6 månader: - Populärt

1 490 kr/mån

8 återbesök under ett halvår.

12 månader:

1 290 kr/mån

14 träffar för kost eller träning  under ett helt år.

Paketen är giltiga i 6 månader från köp (förutom 12-månadersupplägget med

14 träffar). Återbesök dietistrådgivning ca 45 min/möte. Träningspass ca 60 min. Digital stöttning (mail, sms) inkluderas under behandlingens gång.

Efter valfritt paket/ månadsupplägg

 

...välj ett nytt upplägg eller välj att betala varje återbesök för sig:

 

1290 kr/ordinarie återbesök

Gott om tid för utvärdering,  ev. justeringar och egna frågor. 45 min.

490 kr/kort återbesök för vägning och/eller enklare justeringar. 15 min.

Faktura: + 39 kr i fakturaavgift

Swish på plats: + 0 kr

 

Övrigt:

 

Sjukvårdsintyg: 390 kr

- t ex specialkost för skolluncher

 

Journalutskrift: 390 kr

- Kan postas med REK

mot extra avgift.

Extra: Kostschema & träningsprogram
 

Mer stöttning? Välj till något av följande om du också vill ha hjälp med individuellt kostschema eller träningsprogram.

Ej nödvändigt för att nå sitt mål, men för vissa en trygghet att utgå ifrån. Osäker? Fråga oss oss om det kan vara aktuellt för dig!

 

Individuellt kostschema 1 dag: 1900 kr

En värdefull exempeldag uträknad att passa en vanlig dag i din vardag utifrån dina mål och preferenser. Hänsyn taget till kalorier och makrofördelning (protein, fett och kolhydrater). Variationer på t ex motsvarande mängd pasta, ris potatis eller olika typer av proteinalternativ kan ingå så att du kan variera men använda dig av samma mall olika dagar. Ger dig mer möjlighet att på egen hand utforma din bästa kost under vägledning av oss och våra möten tillsammans.

 

Individuellt kostschema löpande 7 dagar: 5900 kr

Totalt 6-8 veckor. Utifrån dina preferenser och utgångsläge får du en veckas detaljerat kostschema med 5-7 olika luncher/middagar, 5-7 olika frukostar och 5-7 olika mellanmål att variera under veckan. Tid för måltider inkluderas också om du så vill. Kostschemat kan hållas så länge samma målsättning, t ex viktnedgång eller muskelbyggande, kvarstår, vanligtvis behåller kunder upplägget i 6-8 veckor.
 

Individuellt träningsprogram 1-3 pass/v: 2400 kr

Ta med dig träningen hem eller till ditt gym och få individuella instruktioner så att du får ut mest av träningen! T ex styrketräningsprogram eller intervallpass för ditt behov! Perfekt för dig som tränar färre pass per vecka men ändå vill vara säker på att du gör de rätta övningarna i rätt antal och belastning för maximal effekt och prestation!

Individuellt träningsprogram veckoplanering 4-10 pass/v:  4900 kr

Detaljerat träningsprogram motsvarande en vecka som du rekommenderas att hålla i ca 6-8 veckor innan vi uppdaterar och justerar. En viss stegring under veckorna i antal reps eller intervall etc. Ta med dig träningen hem eller till ditt gym och få ut ditt mesta av träningen!

Alla priser för privatpersoner är inkl moms. På företagsupplägg läggs moms på i de fall det är applicerbart (dvs ej på sjukvårdande behandling). Övriga köpvillkor hittar du här.

Kostrådgivning på telefon och videosamtal

Intresset och behovet för riktigt bra kostrådgivning finns i hela Sverige och självklart är du välkommen som kund hos oss oavsett varifrån i landet eller världen du befinner dig. Har du inte möjlighet att ta dig till vår mottagning i Göteborg går det jättebra att hålla kostmötena per telefon eller via Skype, Zoom eller Facetime (videosamtal) i stället. Precis samma upplägg men med fördelen att du kan ha mötet där det passar dig allra bäst, du behöver alltså inte ta dig till oss i Göteborg varje tillfälle.

Just nu föredrar vi också digitala möten för våra nära kunder och patienter med anledning av att vi strävar efter att begränsa antalet kontakter i och med den pågående Coronapandemin. Du som känner att ett fysiskt möte gynnar dig bäst och är symptomfri är dock fortsatt välkommen till mottagningen.

Friskvård företag

Investera i era anställda med riktigt bra träning och kostrådgivning i fina lokaler mitt i centrala stan. En kostföreläsning på arbetsplatsen är också uppskattat på kontoret då ni får möjlighet att lära er mer om vad vi bör äta utan att krångla till det! Vi kan också anordna kick-offer, mångkamper och liknande enligt era önskemål. Varmt välkomna att kontakta oss för offert!

Idrott, föreningar och lag: Kostrådgivning och Fysträning

Elitlag, enskild idrottare eller idrottare "på väg uppåt" som bestämt dig för att satsa 100% att nå toppen? Då har ni kommit rätt - Idrottsdietisten hjälper er! Utbildad både Personlig Tränare, Fystränare och Leg. Dietist har vi den breda kunskapen och glädjen att hjälpa er framåt. Josefine har själv friidrottat under många år vilket har gett ytterligare en kunskapsbas och mycket av träningen inspirerasförstås av just detta. Spänst, snabbhet, styrka, rörlighet och explosivitet är egenskaper som alla idrotter har god nytta av! Hör av er till oss så hittar vi ett upplägg som passar just er!