Bloggen: kost, vikt och träning!

Vad är ditt mål i sommar?

Vad har du för hälsomål i sommar? Bli starkare? Nå en vikt? Finna balans? Slå ett världsrekord? Låt varje litet steg i rätt riktning bli en motivation till fortsatt utveckling mot just ditt mål! Idrottsdietisten hjälper dig gärna att hitta rätt bland allt detta. Kontakta oss idag för att få hjälp med din motivation och upplägg för att nå dit du vill vara! Trevlig helg önskar Idrottsdietisten! :)

Efterrätt på grillen - enkelt och gott!

Slösa inte bort glöden från grillen, gör efterrätten direkt på gallret istället, med dina favoritfrukter eller bär går det inte att misslyckas! Ananas-skivor går att lägga direkt på gallret, också äpple och päron. Jordgubbar, stjärnfrukter och andra mindre frukter och bär blir istället perfekt på grillspett, glöm bara inte att lägga pinnarna en stund i blöt så att de inte tar eld... :) Varma bananer är också en klassiker, låt skalet vara på men stick ett par hål i det så blir det superduper! Det om det, men vad ska man servera till? Vaniljglass eller vispgrädde kan ni själva räkna ut, men visst finns förstås alternativ! För mindre kaloririk efterrätt, ta helt enkelt en mindre klick glass el

Friidrottsgala i Göteborg!

Idrottsdietisten älskar idrott! Därför arbetar vi också med arrangemangsutveckling och projektledning för Svensk och Europeisk Friidrott! 13 juni är det stor galatävling på Slottsskogsvallen i Göteborg där många av de allra bästa är med. Kom och heja fram våra svenska stjärnor på banorna bredvid övriga Norden, Europa och Världen! Vi ses! Läs mer om tävlingen här.

I blickfånget
Senaste inlägg
Arkiv
Taggar

IDROTTSDIETISTEN

IDROTTSDIETISTEN

Josefine Dahlqvist

Leg. Dietist och Personlig Tränare

Theres Svenssons Gata 13

417 55 Göteborg

info@idrottsdietisten.se

Tel: 0733-70 39 23

  • LinkedIn Black Square
  • Instagram Black Square
  • facebook-square

LÄS MER I BLOGGEN

KONTAKTA OSS!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now